Judiska Hemmet

Sjuksköterska timanställning Judiska Hemmet

Vi söker sjuksköterskor till Judiska Hemmet för timanställning.

Tjänsten som timvikarie är tidsbegränsad med omfattning efter behov. Arbetstider kan variera mellan 7:00 -16:00, måndag till söndag. Vi behöver även timanställda sjuksköterskor för nattjänstgöring. Timlön enligt överenskommelse.

På Judiska Hemmet arbetar vi som brinner för att sätta de boendes behov och önskemål i fokus. Att arbeta hos oss innebär att du får lära känna den judiska kulturen. Vi följer judiska traditioner och håller judisk mathållning kosher.

JUDISKA HEMMET i Stockholm är ett äldreboende med inriktning somatik och demens, sammanlagt 76 lägenheter. Judiska Hemmet drivs av en ideell förening. Vi är ca 100 anställda och finns i Hammarbyhöjden, ca 10 minuters resa från Stockholms central.

Vi söker sjuksköterskor med intresse för äldreomsorg, gärna med vidareutbildning i geriatrik/ demens eller erfarenhet av äldreboende och demensvård.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet och behärska svenska språket både i tal och i skrift. Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Närmare upplysningar lämnas av enhetscheferna Johanna Andersson på tel 08-600 72 32 och Kajsa Båkman på tel 08-600 72 35. Ansökan med meritsammanställning skickas via email till lediga.platser@fjsh.se 
eller per post till Judiska Hemmet Lödösevägen 9 A, 121 48 Johanneshov. Skriv timanställning sjuksköterska på kuvertet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.