Vi på Judiska Hemmet ger ”haimish” judiskt liv till åren och söker nu en kostchef


Kostchef, 100% till vårt kosherkök som har visionen om hur måltiderna kan bli av ”yppersta klass”.

JUDISKA HEMMET är ett äldreboende med 76 platser, 48 för somatik och 28 för demens. Judiska Hemmet drivs av en ideell förening. Vi är ca 115 månadsanställda och finns i Hammarbyhöjden, 10 minuters resa från Stockholms central.

Eftersom vi tillämpar kosher, judiska matregler, i vårt kök lagar vi all mat och bakar från grunden. Vi söker dig som vill satsa på att göra det möjligt för våra boende att fortsätta leva enligt judisk tro och tradition.  Tillsammans firar boende, anhöriga och personal sabbat och övriga judiska helger och högtider där alla ges möjlighet att delta och måltiden är en viktig del. Kultur och tradition är viktigt för dig.

Vi har flera mindre och en större matsal där våra boende och även personalen kan äta. Vi har även ett café. Du kommer att leda kökets arbete tillsammans med kökets ledningsgrupp där en kock är kosheransvarig och en har hand om löpande bemanning. I köksorganisationen arbetar sex kockar och sju köksbiträden.

Du ska tillsammans med dina medarbetare och övriga i ledningen samverka och utveckla verksamheten utifrån ett boendeperspektiv och mot Hemmets gemensamma mål.

Du ska vara utbildad kostekonom och ha intresse för och erfarenhet av arbete i storkök, gärna på äldreboende och erfarenhet av ledarskap. Vi använder kostdatasystemet Matilda.Du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar inom Din verksamhet.Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i vår ledningsgrupp


Närmare upplysningar lämnas av Verksamhetschef Anja Brans på tel 08/ 600 72 49 eller personalchef Lena Wall på tel 08/600 72 39.

Ansökan med CV skickas via email till lediga.platser@fjsh.se eller per post till Judiska Hemmet, personalavdelning Lödösevägen 9 A, 121 48 Johanneshov.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

­­­­­­­­­­­­­­­­